Halloj!


Senaste matchen vs. Lillkyrka IF var inte enbart säsongens sista utan även min sista match som tränare för Fellingsbro GoIF. Vi har valt att skiljas åt och vi gör det under samförstånd efter 4 fantastiska år!

Jag känner stor tacksamhet gentemot föreningen som gav mig chansen att prova mina vingar som huvudtränare. Minns som igår när Conny Carlsson och Gunnar Kühne(må du vila i frid) kom hem till mig i Arboga på kaffe och övertalade mig att träna "Broa".

 
Har aldrig ångrat mitt val, nu 4år senare blir jag glad när jag tänker tillbaka på denna resa jag gjort som person och som tränare tillsammans med FGoIF. På något sätt kommer jag alltid att ha med mig FGoIF i hjärtat, det är inget avsked utan ett "vi ses senare". Bjuder er på ett flipagram från de här 4åren här nedan:

http://flipagram.com/f/cda8REoDEk

Vill givetvis passa på och tacka alla spelare som passerat under mina 4år som tränare, ett stort tack till alla ER, utan er skulle inte finnas något lag. Ingen nämnd ingen glömd!

Givetvis är det omöjligt att säga tack och hej utan att nämna de personer som varit mig nära och som hjälpt till och fått allt att fungera. Jag nämnde Conny & Kühne redan, Mia Järpenberg bör nämnas i samma mening som dessa herrar, hon gör ett otroligt jobb för föreningen.
Mina assisterande/hjälptränare under åren måste även de nämnas, det hade aldrig gått utan er Ralph Åhl, Peter Thielebeule, Christopher Johansson, Michael Åhl, Charlie Bengtsson, Jan-Erik "Korpen" Karlsson och Regis Colombelli - TACK!

Jag önskar ER spelare, ledare och hela Fellingsbro GoIF lycka till i framtiden, vi kanske möts i en gräsrektangel.

 
Forza Broa!
DeZurda, Div.6, Eldsjälar, Fellingsbro GoIF, Lokalfotboll,